Nogometni dresi online Branilec Napolija in zvezdnik, povezan z Manchester Unitedom, Kim Min-Jae, je razkril, da se nekdo predstavlja kot njegov agent in se zamaskiran sestaja s klubi.

Južnokorejca so v zadnjih tednih močno povezovali s selitvijo k Unitedu, saj poročajo, da Rdeči hudiči želijo plačati njegovo odpustno klavzulo Napoliju in so nekdanjemu branilcu Fenerbahčeja že ponudili zajeten paket plač pred selitvijo.

V njegovi objavi je pisalo: »Nekdo se predstavlja kot moj agent. [So] Srečanje klubov in mladih igralcev v maski. To ni moj agent. Bodi previden in se pozanimaj o mojem agentu.”

Objava je nadaljevala z omembo Orangeballa kot njegovih predstavnikov. Pojavile so se špekulacije, da bi lahko bile povezave z Unitedom delo posrednikov, ki morda niso Kimovi dejanski agenti, ki so že zanikali, da je že na poti na Old Trafford čez nekaj mesecev.

V zadnjih dneh so z Južnokorejcem povezovali tudi Newcastle United, vendar je treba še videti, kakšna bo prihodnost srednjega branilca.

Kljub temu, da je Bayern München na dramatičen način osvojil 11. zaporedni naslov v Bundesligi, je imel letos precej težav. Klub je zadnji dan sezone 2022/2023 odpustil izvršnega direktorja Oliverja Kahna in športnega direktorja Hasana Salihamidžića, ko so z razliko v golih proti Borussii Dortmund osvojili naslov prvaka.

Daviesov tabor je bil redko v stiku z Ulijem Hoeneßom ali Karl-Heinzom Rummeniggejem, ki bi zdaj znova prevzel večjo vlogo v klubu.

“Na tej točki samo še čakamo na signal kluba,” je dejal Huoseh. Medtem ko so pogovori s 33-kratnimi prvaki Bundeslige potekali dobro, bi lahko nemiri v vodstvu pripeljali Daviesov tabor do razmišljanja o drugih možnostih.

22-letnika naj bi povezovali z velikimi klubi, Otroški Nogometni dresi vključno z Real Madridom in Manchester Cityjem.