Nogometni dresi komplet Lionela Messi lahko odvzamete Barceloni, vendar Barcelone ne morete odvzeti Messiju.

Argentinec ni mogel skriti jezne reakcije, ko se je soočil z dresom Cristiana Ronalda, njegovega slovitega tekmeca pri Real Madridu iz časa, ko je bil v Španiji. Na vikend El Clasico, nič manj.

Messija so oboževalci preplavili med sinovo igro za Inter Miami
Videoposnetek interakcije je eden od mnogih posnetkov Messija v Naplesu na Floridi, ko gleda svojega sina Thiaga, ki igra za ekipo akademije Inter Miami.

Ko se je Messi prvič pojavil v javnosti na Floridi, ga je le malo kupcev v lokalni trgovini Publix prepoznalo. Sezona lige MLS za Inter Miami je končana.

Kapetan Interja iz Miamija je tistega dne izpolnil številne sanje in se fotografiral z vsakim navijačem in ekipo, ki je želela. Razen enega.

Ko mu je otrok iz množice prišel proti njemu z rumenim dresom CR7 Al Nassrja, je Messi izbruhnil, strmel v markantnega moškega in brez besed izrazil svoja čustva.

Messijevega telesnega stražarja je mogoče videti na skoraj vseh fotografijah, posnetih tistega dne v Neaplju, navidez začuti napetost in posreduje, da zagotovi, da njegova stranka ostane varna sredi množice.

Nogometni dresi za otroke Morda je bil Messi živčen, potem ko je Jude Bellingham popeljal Real Madrid do zmage nad Barcelono v El Clasicu. Precej boljše volje pa bo v ponedeljek, ko bo znan dobitnik zlate žoge, pri čemer bo Messi favorit za osvojitev sedme lovorike.