otroški nogometni dres Atletico Madrid Everton gosti Wolves na 3. tekmi Premier lige, obe ekipi pa zasedata zadnji dve mesti na lestvici. Everton Seana Dycheja je bil zadnjič poražen s 4-0 proti Aston Villi v gosteh v splošni obrambni katastrofi za Toffees. Pretrpeli so še en udarec, saj so morali Dominica Calverta Lewina zamenjati zaradi poškodbe obraza, kar je še povečalo Dychejeve težave.

Wolves na drugi strani so bili prav tako podvrženi porazu s 4-1 proti Brightonu in Hove Albionu na vrhu lestvice, saj je bil Matheus Nunes izključen v zadnjih minutah tekme, zaradi česar je bilo popoldne za njihovega novega trenerja Garyja O’Neila.

Dominic Calvert Lewin bo izpustil tekmo, potem ko je dobil zlom ličnice, zaradi česar bo nekaj tednov izven igrišča. Alexa Iwobija so morali zamenjati na zadnji tekmi po manjši težavi s stegensko mišico in ostaja dvom za gostitelje. Andre Gomes in novi podpis Youssef Chermiti se potegujeta za začetek, potem ko sta izpustila prejšnjo tekmo. Dele Alli, Seamus Coleman, Jack Harrison in Dwight McNeil prav tako ne bodo na voljo za Seana Dycheja, saj bodo zdravili svoje poškodbe.

Suspenz Matheusa Nunesa pomeni, da bo edini odsoten za Wolves z Garyjem O’Neilom, ki ima Pabla Sarabia kot popolno rezervo, ki bo zamenjal Portugalca v začetni enajsterici. Saša Kalajdžić je dobil nekaj minut s klopi, medtem ko Avstrijec nadaljuje z okrevanjem do popolne pripravljenosti za tekmo po poškodbi ob koncu sezone v pretekli sezoni.

Everton je to sezono na prvih nekaj tekmah igral v hibridnem sistemu 4-3-3/4-1-4-1, kar ni običajen nogomet 4-4-2, ki ga igra Dyche za Brexit. Idrissa Gueye, Amadou Onana in Abdoulaye Doucoure so bili nameščeni na sredini igrišča, ki so trije vlečni konji, ki jih Dyche učinkovito uporablja za neusmiljeno delo z žogo in izven nje. Glavna težava Toffees je v napadu, saj jim doslej ni uspelo doseči niti enega zadetka. Poškodba Calverta Lewina dodatno poveča bedo in morali bodo najti rešitev za napad, če bodo želeli zmagati proti Wolvesom. Arnaut Danjuma in Neil Maupay sta edini napadalni okrepitvi, ki jo imata Toffees na svojem seznamu, in dvojec se bo moral zoperstaviti puščajoči obrambi Wolves.

Gary O’Neil je nadaljeval z istim sistemom, ki ga je igral, ko je bil v prejšnji sezoni na čelu AFC Bournemouth. Ker so v uvodnih dveh tekmah dosegli le 1 gol, kar je bila tolažba Hwang Hee Chana proti Brightonu, bodo Wolvesi morali ustvariti več priložnosti in jih unovčiti, če bodo želeli premagati Everton.

Obeta se zanimiva igra, saj se bosta obe strani potegovali, da osvojita vse 3 točke in začneta graditi zagon. Obe strani sta bili prejšnji sezoni v izpadu in sta preživeli, kar bi bila situacija, skozi katero si obe strani ne bi želeli iti znova v tej sezoni.

Belgijec je bil s svojimi sposobnostmi učinkovitega zadrževanja žoge in driblinga ključni zobnik v vezni liniji Evertona. Bil je ključnega pomena za Dycheja, odkar je prevzel vodenje, in bo znova igralec, na katerega bo treba paziti proti Wolvesom. Na prvih dveh tekmah, ki jih je odigral za svojo ekipo, ima povprečje 2,5 na 90, 1,23 prestreženih žog na 90 in 2,20 zračnih žog na 90. Nakup nogometnih dresov Čeprav sta se obe igri končali s porazom, so bile Onanine individualne predstave srebrna podloga za zveste Toffees.