otroški nogometni dres Barcelona Pripravite se na razburljiv obračun na Anfieldu v prihajajočem vikendu Premier lige, ko se bo Liverpool pripravljal na obračun z razgreto ekipo Brentforda, ki je dosegel niz treh zmag. Rdeči se bodo morali pobrati po razočarajočem tednu, ki je vključeval remi proti ekipi Luton Town, ki je nedavno napredovala, in poraz proti ekipi Toulouse, ki je sredi lestvice. Brentfordu Thomasa Franka, ki si prizadeva za uvrstitev med prvih sedem in vstopnico za evropska tekmovanja, uspeh ni tuj, saj je v začetku tega leta dosegel zmago proti Liverpoolu. Medtem ko pričakovanje narašča, se obe ekipi pripravljata na obetavno vznemirljivo povratno tekmo, pri čemer je Brentford pripravljen vložiti trdo delo, potrebno za ponovitev prejšnjega zmagoslavja.

Liverpool prejema pozitivne novice z vrnitvijo očeta Luisa Diaza, ki je bil ugrabljen pred dvema tednoma. Vendar bodo na prihajajoči tekmi zaradi izključitve po petem rumenem kartonu v sezoni pogrešali storitve Alexisa Maca Allisterja. Vezni igralci Stefan Bajcetic, Thiago in Curtis Jones bodo dalj časa odsotni.

Ryan Gravenberch, ki je tekmo lige Europa prestal z rahlim udarcem, naj bi se vrnil v začetno postavo na Anfieldu. Medtem ko Andrew Robertson ostaja nedosegljiv, obstaja možnost, da se bo Virgil van Dijk vrnil, potem ko je bil odsoten na nedavni četrtkovi tekmi. Na žalost najstnik Conor Bradley še vedno okreva po poškodbi.

Jurgen Klopp se bo morda odločil mlademu talentu Kaideu Gordonu ponuditi še eno priložnost, glede na njegov nedavni nastop na klopi na zadnji tekmi proti Toulousu, ki je zaznamoval njegovo vrnitev po dolgotrajni poškodbi.

Brentford se sooča z izzivi v postavi svoje ekipe, saj zvezdniški napadalec Ivan Toney še naprej služi prepoved. Še en napadalec, Kevin Schade, naj ne bi začel, Keane Lewis-Potter pa bo prav tako verjetno na stranskem tiru. Čeprav sta Josh Dasilva in Mikkel Damsgaard okrevala po poškodbi, je njun začetni status proti Liverpoolu še vedno negotov. Odsotnost bočnih branilcev Aarona Hickeyja in Rica Henryja bi lahko spodbudila Thomasa Franka, da se odloči za obrambo petih igralcev, ki bi lahko vključevala nekoga, kot je Vitaly Janelt. Vratar Mark Flekken naj bi se vrnil, potem ko je izpustil zadnjo tekmo proti West Hamu.

Pričakuje se, da bo Liverpool dobil tekmo, saj je rekord na Anfieldu odličen za Redse. Brentfordova navada doseganja golov in Liverpoolova nagnjenost k zgodnjemu golu bi lahko povzročili, da bodo Redsi to sezono spet zaostali.

Kloppova ekipa nima veliko možnosti na sredini, vendar mora delati s tem, kar ima v rokah. Cody Gakpo lahko začne tudi na sredini igrišča, saj so Nizozemci na začetku sezone kar nekajkrat začeli sredi parka. Moštvo Thomasa Franka čaka huda konkurenca v gosteh na Anfieldu, otroški dres toda Liverpool bi rad ta konec tedna vrnil svojo srečo in se vrnil v izziv za naslov, potem ko oba kluba iz severnega Londona prejšnji teden nista zabeležila zmage.