otroški nogometni dres Inter Miami Barcelona se zdaj sooča z izjemnimi težavami. Xavi je v slačilnici jezno zmerjal Lewandowskega in ostale ter na koncu premagal nasprotnika z golom. Vendar se zdi, da ta situacija ni tisto, kar si navijači želijo videti. V prvih dneh Xavijevega mandata , to je bil Barcelonin Rešitelj je Ferguson iz Barcelone, in ob vstopu v drugo sezono se sooča s krizo odpuščanja. Lewandowski je največje ime, ki ga je Barcelona predstavila po odhodu Messija, in je tudi prva linija Barcelone. Zdaj vstopa druga sezona je Biti tarča jeze managerja.

Sedanja Barcelona, ​​če smo iskreni, ne more vedno dobro poslovati. Na eni strani so Barcelonine finance, to je Laportina stvar, toda uspešnost ekipe je Xavijeva stvar. Pred tem je veliko novic dokazalo, da Harvey odlično sprejema odločitve moč, vključno z uvajanjem in prodajo igralcev Ko je Deco prevzel položaj, morda zaradi razlik v njunih filozofijah, se zdi, da ima Harvey zdaj nekaj namenov postati trener lutk.

Ne glede na vse, trenutni Xavi je dejansko pomagal priti na pravo pot v pretekli sezoni. Če je bilo samo zaradi nesoglasja z Decom, potem bi moral Laporta videti, za koga želi navijati, toda kaj je naredil Xavi Še vedno mora vse temeljiti na rezultatih, sicer bo Laporta zelo težko obvladljiv.

Poleg rezultatov so Barcelonine dolgotrajne poškodbe tiste, ki so ovirale napredek ekipe.Poroča se, da je Xavi zgodaj v svojem mandatu odpustil Barcelonino zdravniško ekipo, saj je verjel, da je takšna ekipa pomembna uporaba ponavljajočih se poškodb Barcelone, in novi Zdravniška ekipa, ki je bila uvedena, se zdi, kot je bila ekipa, ko je bil Guardiola na položaju.Takrat res ni bilo veliko poškodb.

Toda Xavi bi moral vedeti, da je zdaj drugače kot prej. Messi je imel pred tem dobro okolje za rast in bilo je zelo malo tekem za prvo ekipo. Šele ko lahko Messi prevzame odgovornost, lahko resnično postane glavna sila prve ekipe. Začetek in rezultat šestih kron resnično pomeni izgubo obraza Barcelone, ki drži korak s prejšnjimi rezultati.

Po Messijevem odhodu je Barcelonin mladinski trening skoraj uničil Xavi. Nekateri igralci, ki še niso niti odrasli, morajo sprejeti krst in preizkus tekmovanja. Ta vrsta visoko intenzivnega spopada bo sčasoma povzročila poškodbe igralcev. Pogosto, mi vedi, da je tako tako za Garveya kot za Fatija. Fati je že predvidel svojo kariero zaradi poškodb, Garvey pa je utrpel to resno poškodbo kljub pogostim igram, kar ima velik vpliv na njegovo kariero. Njegova kariera ni slabša od vpliva Fatija.

Bolj kot Gavi in ​​Fati v Barceloni je pomemben nadarjeni igralec Barcelone Pedri. Pravkar se je pridružil Barceloni in zapravil le 5 milijonov evrov. Že po nekaj tekmah je postal začetna enajsterica ekipe in postal glavni igralec. Bodoča zvezda Barcelone je zato, ker je bodoča zvezda zakasnila Pedrijevo nadaljnjo rast. V naslednji sezoni je Pedri postal model popolne udeležbe, ne samo popolne udeležbe v sezoni, ampak tudi v evropskem pokalu, olimpijskih igrah itd., dokler vas ima Pedri ne boste zamudili nobenega tekmovanja, za katerega ste kvalificirani. Vendar pa je Pedri zaradi takšne popolne udeležbe okusil tudi grenko pilulo.

Searle Radio: Pedri si je v zadnjih treh sezonah šestkrat poškodoval kvadriceps. Zadnja poškodba se je zgodila na istem območju. Od prihoda v Barcelono je zaradi poškodbe izpustil 69 tekem. Razen v prvi sezoni, ko ni bil poškodovan, je v naslednjih treh sezonah zaradi poškodb izpustil 41 odstotkov tekem Barcelone in španske reprezentance.

Genij Barcelone je uničen. V eni sezoni je deloval sijajno in njegova vrednost je narasla. V naslednjih treh sezonah je moral plačati ceno poškodb v prejšnji sezoni. Zdaj Pedri nima več navdiha in nima več prvega Nekaj ​​agilnosti in čarovnije v tej sezoni je le mehansko tekanje po igrišču. Če Barcelona ne bi bila željna uspeha in bi držala korak s šestkratno krono, zdaj ne bi bilo nikogar na voljo.Če bi Garvey, Fati in Pedri nastopili v prvi enajsterici Barcelone z zdravimi telesi, Nogometni dresi kompleti potem ni dvoma da bosta predstavnik Dream Four po Dream Three.