Otroški nogometni dresi Lionel Messi ima neverjetno leto. Končno je uresničil svoje življenjske sanje o zmagi na svetovnem prvenstvu z Argentino, saj je včeraj osvojil svojo osmo zlato žogo.

Medtem ko je večina nogometnega sveta pozdravila Argentinčev monumentalni dosežek, je en španski novinar izkoristil priložnost in objavil nekaj udarnih novic. Gerard Romero, lastnik kluba Guijantes FC in ki že leta pokriva FC Barcelono, je v torek zjutraj objavil poročilo, v katerem je trdil, da sta bila Messi in Laporta, predsednik Barce, na Zlati žogi. Ob koncu večera je bil govor. .

Lionel Messi je Gerarda Romera označil za lažnivca
Par se menda ni dobro razumel po Messijevem prezgodnjem odhodu iz Barcelone, pri čemer sta se pogovarjala o Messijevem govoru in možnem datumu za spomin na igralca na Camp Nou.

Messi je izvedel za poročilo in ga diskreditiral, ob tem pa okrcal Romera: “Spet si lagal …”.

Tako Messi kot Romero imata zgodovino, zlasti v zadnjih nekaj letih. Ko je bil Messi še v PSG, je Romero poročal, da je imel eden od njegovih sinov “res slab čas” v Parizu, njegova žena in otroci pa so “ukazali”, da se Messi vrne v Barcelono. Glavni razlog za neverjetno ljudi prizadevanja.” Messi je Romera še naprej prosil, naj pripravi poročilo.

Nogometni dresi kompleti za otroke Messi je na koncu podpisal z Inter Miami, čeprav Romero vztraja, da je njegova vrnitev v Barco skoraj vnaprej določena.

Romera so kritizirali tudi drugi igralci Barcelone. Robert Lewandowski in Franck Kessie, ki se bo klubu pridružil leta 2022, sta ga v preteklosti kritizirala.

Po njegovi zaslugi je Romero prosil za odpuščanje, potem ko je v torek popoldne prejel sporočilo od Messija. Trdil je, da je prejel lažne informacije, in rekel, da so mu znova lagali o Leu.